Inspiration – skrivbord

skrivbord

// Mio, Pinterest, Ikea

Nästa vecka har vi planerat in en trip till Ikea då är tanken att vi ska införskaffa ett nytt skrivbord. Det vi har nu är ett jättefint svart skrivbord med stadiga ben och tjock skiva (I lööve it), men det tar för stor plats då det är alldeles för brett. Jag behöver ett smalt och inte så långt skrivbord där jag rymmer min iMac och eventuellt en och en annan kaktus då det är den enda plantan jag lyckas hålla vid liv, om ens det.
Jag har spanat in ett från serien Vittsjö (höger bild) som jag tycker är ett nätt och stilrent skrivbord med glasskiva. Till det hade jag gärna velat ha en stol likt den bruna (vänster bild), men jag blir osäker om stolsbenen skulle gå bra ihop med golvet? Om inte går det nog att enkelt lösa med en fin matta, fortsättning följer.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *