ONSDAG

IMG_2123IMG_2126// Our living room and balcony 

Godmorgon! Eller god förmiddag kanske jag ska skriva istället med tanke på att alarmet ringde redan kl.8 i morse. Jag har nämligen bestämt mig för att börja kliva upp i god tid för att inte utsätta mig själv i onödigt stressiga situationer. So far so good med tanke på dagens fullspäckade schema.

Bland annat ska jag följa med My till Piteå och vara smakråd när hon provar balklänningar (kameran följer givetvis med). Får vi tid över svänger vi förbi Mio för att kolla på inredning till lägenheten som jag skulle behövas dammsuga och skura innan dagen avslutas med middag på Cg´s tillsammans med mina kollegor från skobutikerna. Jag hörde att en ny meny börjar gälla från och med idag, det kommer bli riktigt smarrigt!

Nu måste jag rusa, jag ska även hinna skjutsa hem Dogge och Noppe som jag fick äran att var hundvakt till över natten, vi hörs!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *