I´M BACK

 

2015

Jag har äntligen lyckats få tummen ur röven och bestämt mig för att ge bloggen en sista ärlig chans. Efter snart ett års frånvaro (319!!! dagar sedan för att vara exakt) har jag låtit er mötas av ett inlägg om hur man tillagar den där jävla svamppastan. Det är från djupet av mitt hjärta som jag ber om ursäkt för det, men förhoppningsvis har ni som följt receptet njutit av måltiden.

Vad har jag gjort under året som har gått? Om man bortser från mina vardagssysslor som har bestått av att jobba arslet av mig och varit en latmask hemma i soffan har jag även fyllt 20 bast, besökt huvudstaden två gånger, spenderat 24h i köpenhamn, blivit med glasögon, flyttat hemifrån och blivit sambo med min pojkvän samt börjat jobba på VOLT med världens bästa människor.

Jag har även haft gott om tid att tänka över världen som vi lever i och hur sociala medier påverkar oss människor. Jag har scrollat igenom mitt egna bloggarkiv och kan tycka att det många gånger ser mycket bättre ut än vad det egentligen är, och så vill jag inte ha det längre. Från och med nu vill jag ha en blogg som är mänsklig, en blogg som visar vem jag är.

Vi hörs och syns!

4 thoughts on “I´M BACK

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *