Face Masks

Face Masks

Face Masks from Glamglow (HERE) & Ren (HERE)

Hela kvällen igår spenderades åt att pyssla om min lilla kropp som jag tagit så illa hand om den senaste tiden. Ansiktsmask, fotbad, en lång och härlig dusch samt generöst med body lotion stod på schemat. På bilden ovan har ni två av mina favoriter när det kommer till ansiktsmasker. GlamGlow som är en storsäljare på den amerikanska marknaden men har nu blivit riktigt populär här på andra sidan Atlanten och Ren som ursprungligen kommer från England men har fått namnet från det svenska ordet ren. Båda rengör huden på djupet, minimerar porernas storlek och ger huden strålande lyster, precis som en ansiktsmask ska göra om ni frågar mig!

Ps. Outfiten dyker upp under morgondagen, kika in då!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *