NEW HOME AND FLOOR SAMPLES

NEW HOME AND FLOOR SAMPLESNEW HOME AND FLOOR SAMPLES2New Home and Floor Samples

Några av er kanske tänker/tycker/undrar när det är dags för mig att lämna boet och skaffa eget boende. Det ska jag göra, så småningom i alla fall men, det dröjer nog minst ett år till då jag bestämt mig för att börja studera då. Däremot kommer kommer jag flytta ändå, tillsammans med min underbara familj. Det är nämligen så att vi efter 20 år ska flytta från vårt gamla, goa, fina hus till ett annat gammalt hus som så småningom kommer bli minst lika fint som vårt nuvarande – om inte finare till och med. Det är med en skräckblandad förtjusning som vi sakta men säkert ska börja packa ihop allt vi äger och ta med det till ett helt nytt ställe.

Idag kom de första skisserna på köksinredningen samt lite golvprover till mitt nya rum (som ni även ser på bilden ovan i nuvarande skick). Det lutar just nu åt en golvmatta i färgen ”platina” (tredje mattprovet räknat från höger) då jag har trägolv nu och vill ha något lite mer personligt och mysigare rum än mitt nuvarande. Man skulle kunna säga att jag är ute efter stilrent, klassiskt rum i minimalismen tecken med en touch från amerika, vilket jag tror kommer bli hur bra som helst! Min tanke var att låta er ta del av utvecklingen av vårt nya hus här på bloggen, bra va?!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *