Sequins Turtleneck

Sequins TurtleneckSequins top from Malene Birger, similar HERE!

Ytterligare en polotröja som har fått äran att flytta in i min garderob. Denna kommer från Malene Birger och skulle egentligen ha kostat skjortan om jag hade valt att köpa den till nyårsafton, men istället lät jag den hänga kvar i butiken och vänta på mig tills nu i veckan då jag var i Umeå och lyckades fynda den på 70% rabatt. Tror ni jag tappa hakan eller, det var ju som hugget och stucket, ödet, meant to be, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge osv. listan kan göras väldigt lång kära vänner.

Tröjan i sig skriker ju mer fest än vardag pga av allt glitter. Därför passade den utmärkt att inviga igår på personalfesten, som egentligen var en överraskningsfest, men sedan gick över till en lagfest (haha, det är en lång historia). Hur som helst kommer jag anta utmaningen att bära upp den till vardags med lager på lager kombinationen. Exempelvis en tunn stickad v-ringad tröja utanpå och ett par basic jeans och sneakers eller boots till det.

11 thoughts on “Sequins Turtleneck

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *