Soft Jersey Roller Filippa K

Soft Jersey Roller Filippa KSoft Jersey Roller Filippa K (similar HERE)

Förra fredagen när jag var på jobbet kikade mamma förbi och gav mig denna polotröja som en liten present. Tror ni jag blev glad eller!? Jag som så länge har kollat in den men aldrig slagit till, och när jag väl tänkte klicka hem den så var den slutsåld. Tur i oturen som jag brukar säga.
Jag kan lova er att jag och denna polo kommer spendera mycket tid med varandra framöver. Jag ❤ polotröjor = sant!

4 thoughts on “Soft Jersey Roller Filippa K

  1. Tunna polotröjor alltså, en sån dröm! Jag kommer få in några riktigt snygga sådana från nya zeeländska Kowtow nu till våren, 100% eko&fairtrade bomull (deras material är SÅ skönt). Tips att spana in framöver helt enkelt! :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *