20% RABATT BJÖRK&BERRIES

20% RABATT BJÖRK&BERRIES 120% RABATT BJÖRK&BERRIES 2 20% rabatt på ALLA produkter från Björk&Berries HÄR!!!!

Jag slutar nog aldrig förvånas över hur mycket tid jag kan ta kål på när jag sitter vid datorn precis innan läggdags. Måste skaffa mig lite mer självdisciplin när det kommer till att avsluta saker istället för att fortsätta i all oändlighet, haha!
Dock är inte all ”onödig” tid framför datorn förgäves då jag faktiskt halkade in på The You Way Beauty och såg att de har 20% rabatt på ALLA produkter (så långt lagret räcker) fram till och med 4 februari, plus fri frakt på det, hur bra?!
Självklart klickade jag hem mina favoritprodukter då de jag har nu nästan allt är helt slut – handtvål, handkräm och body lotion i en av mina favoritdofter Never Spring (tycker även om doften White Forest).

Ping till alla pojk/flickvänner där ute. Björk&Berries produkter (schampoo, balsam, tvål, handkräm, doftljus och/eller parfym) är perfekt som alla-hjärtans-dag-present till tjejen. Skynda fynda kära vänner!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *