GREY HAIR DON’T CARE

IMG_1096-copy2-copy2
// Grey hair don’t care

Jag förstår verkligen inte varför jag inte har tänkt på att bli gråhårig tidigare då jag alltid varit ute efter en sådan kall ton som möjligt i håret, vilket är anledningen till varför jag mer eller mindre inte alltid blivit riktigt nöjd då jag har varit blond. Det är bättre sent än aldrig antar jag, för nu är jag äntligen gråhårig och det känns så jävla bra.Grey hair don’t care, tusen tack bästa Emelie för ett toppenjobb!
Ps. Om ni vill bli lika snygg i håret som mig hittar ni Emelie på Killerqueen i stan.

På tal om något helt annat, som inte alls har något med mitt hår att göra, så har det snöat minst fem decimeter sedan igår, vilket har resulterat i snökaos. Vi (jag och mamma) har redan kört fast med bilen två gånger, och andra gånger fick vi dra lös bilen med hjälp av en traktor (stort tack till dig som hjälpte oss!). Som om inte det vore nog ska det komma ännu mer snö på söndag. Snart ser vi inte ens ut genom fönstren, och då lär vi nog bli insnöade på riktigt. Länge leve det ljuva livet i Norrbotten, haha!

2 thoughts on “GREY HAIR DON’T CARE

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *