Voluspa Saijo Persimmon

Voluspa Saijo Persimmon1Voluspa Saijo Persimmon2

Voluspa Saijo Persimmon Candle HERE!

Under den senaste tiden har mitt intresse för doftljus blivit allt större, jag kan inte riktigt få nog av alla underbara dofter som finns, för att inte tala om deras eleganta design och otroligt fina förpackningarna som ljusen är så fint nedpackade i.
Mitt senaste doftljus till samlingen köpte jag när jag var i Umeå tidigare i veckan. Ljuset är omsorgsfullt tillverkat med kvalitet in i minsta detalj och har en doft av ”japansk persimon i kombination med röda vinbär och persika utgör det en underbar gourmand doft”. Brinntiden är ca. 100h och kokosvaxblandningen gör att lågan brinner klarare än normalt. Ännu har jag inte använt ljuset då jag vill hitta ett ”speciellt” tillfälle först (haha!), tills dess får det stå i dess fina kartong och gotta sig.

2 thoughts on “Voluspa Saijo Persimmon

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *