Classic Southampton Lady

Classic Southampton Lady1Classic Southampton Lady2Classic Southampton Lady3 Classic Southampton Lady4Jeans (HERE on sale!!), shoes and scarf from Acne Studios, Shirt from Filippa K, Watch from Daniel Wellington (HERE)

En outfit från i fredags som jag hade när jag skulle till jobbet – som jag dessutom trivs jättebra på, härlig personal och roliga arbetsuppgifter, precis vad jag behöver! Inspirationen till outfiten fick jag från min Classic Southampton Lady klocka från Daniel Wellington, älskar kombination av min rosa Sthlm Syndrome scarf, vita oversize skjorta, silverur och ljusgråa jeans. På tal om vitt, silver och grått så har jag finally bokat en tid till frisören på torsdag då jag ska klippa och färga håret, och som det ser ut nu kommer det gå i just vita/silvriga/gråa toner, spännande!

4 thoughts on “Classic Southampton Lady

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *