ON MY MIND JANUARY 14

on my mind january 14

On My Mind – Jacket HERE, Bag HERE, Trouser HERE, Shoes HERE, Gina Tricot Lookbook SS15, Grey Hair Kylie Jenner

Jag kan inte riktigt släppa önskan om att en dag bli ägare till en Velocite-jacka från Acne Studios, även fast nu börjar gå mot ljusare och så småningom varmare tider så skulle jag ändå kunna köpa den på midsommarafton om fallet vore så, haha! Något som jag däremot precis har börjat tänka på är denna klassiska väskan från Malene Birger, som påminner väldigt mycket om Louis Vuittons väska, men jag tänkte att det kan vara kul med ett nytt märke i min lilla väsksamling.

Ett måste däremot i garderoben nu under vår och sommar är dessa byxor som finns att hitta lite överallt. Matchar dem gör jag så gärna med skorna som är en aning fula så att de faktiskt blir grymt snygga ändå, speciellt till solkysst kropp. Slutligen kommer vi till det här med hårfärg, igen. Har funderat på om jag ska slänga i en rosa färg ännu en gång, eller om jag ska köra på blått/grönt. Tills det slog mig att jag kanske ska gå lite längre till en mer grå/silvrig hårfärg. Exakt vad det blir återstår att se, håll utkik!

Ps. Väskan är prissänkt, skynda fynda HÄR!

One thought on “ON MY MIND JANUARY 14

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *