MY CHRISTMAS GIFTS

MY CHRISTMAS GIFTS 1MY CHRISTMAS GIFTS 2MY CHRISTMAS GIFTS 3 // My Christmas Gifts

Mina fina julklappar från me, myself and I, jultomten, mor, far, syster samt mor- och farföräldrar. Fick så himla mycket fint som jag dessutom hade önskat mig sedan länge tillbaka, jag är enormt tacksam! Däremot är ju inte julklapparna det viktigaste, det är klart att materiella saker kan göra en glad, men att få kolla på Kalle Anka, äta tomtegröt, dricka glögg, smaska på pepparkakor och trycka i sig stora portioner av julbordet samtidigt som man får chansen att umgås med familj, släkt och vänner, det är kvalitetstid som ingen present i världen kan ersätta!

Doftljus HÄR, Ren Skincare HÄR, Daniel Wellington Klocka HÄR, bareMinerals Get Started Kit HÄR, Timberlands HÄR

One thought on “MY CHRISTMAS GIFTS

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *