BIRD DARK OLIVE GREEN

BIRD DARK OLIVE GREEN 1 BIRD DARK OLIVE GREEN 2Sweater HERE, Skirt from Acne Studios, Boots HERE, Bag HERE

Jag har helt och hållet vänt på dygnet dem senaste veckorna – därför är jag oerhört förvånad att jag trots det lyckades ta mig till gymmet i eftermiddags och avklara årets första gympass *klapp på axeln. Nu hoppas jag bara att träningen håller i sig, det gäller bara att hitta en balans.

Annars då? Nytt år nya möjligheter, ett riktigt klassiskt uttryck som jag aldrig riktigt tyckt om. Därför tänkte jag bara låta detta vara ett nytt år som antingen får bära eller brista. Planen är i alla fall att försöka jobba våren samt sommaren för att sedan eventuellt börja studera till hösten, men hur det blir återstår att se. Gott nytt år!

3 thoughts on “BIRD DARK OLIVE GREEN

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *