ESTÉE LAUDER – SKINCARE

ESTÉE LAUDER - SKINCARE 1ESTÉE LAUDER - SKINCARE 2När jag var på besök hos min hudterapeut senast fick jag mig en ordentlig ”utskällning” när hon hörde vilka tidigare ansiktsprodukter jag brukade använda. Hon menade alltså att de tidigare produkterna jag har använt kanske är bra för huden i nuet, men om tio år kommer de avslöja sitt sanna jag. Därför är det oerhört viktigt att hela tiden tänka framåt och därför arbeta med förebyggande ansiktsprodukter som rengör på djupet och vårdar huden på lång sikt. Sagt och gjort investerade jag i nya ansiktsprodukter från Estée Lauder:

Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask
Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex II
Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II
Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher
DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme SPF 15 for Normal/Combination Skin

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *