LOUIS VUITTON SPLASH BOOT

Louis Vuitton Splash BootLouis Vuitton Splash Boot

För drygt två veckor sedan när jag var i Stockholm för lite jobbärenden hann jag springa in på Louis Vuitton och hämta ut mina stövlar (Splash Boot) som de så snällt hade lagt undan åt mig. De är perfekta till dem slaskiga årstiderna då jag slipper bli blöt om fötterna men fortfarande är riktigt snygg. Nog för att jag kommer använda stövlarna betydligt mycket mer än när det bara är regn och rusk ute, fast det kanske ni förstod.

Nu ska jag åka in till stan och bli omhändertagen i frisörstolen då jag för en vecka sedan provade bleka håret hemma (haha), första och sista gången säger jag bara, det är inget jag tänker prova göra igen. Vi hörs! 

3 thoughts on “LOUIS VUITTON SPLASH BOOT

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *