DIY – SHOULDER BAG

DIY - SHOULDER BAG 1Du behöver: 1 Tång, 2st. Karbinhakar, 1 Kedja, 1 Clutch (HÄR, HÄR & HÄR)

DIY - SHOULDER BAG 21. Börja med att dra isär ”ringarna” i vardera ände av kedjan med hjälp av tången.

DIY - SHOULDER BAG 32. Lägg vardera karbinhake i vardera ”ring” och stäng igen med hjälp av tången.

DIY - SHOULDER BAG 43. Haka fast karbinhakarna på clutchen, klart!

Ett litet steg för steg (DIY – Shoulder Bag) inlägg om hur jag har gjort om min röda fina clutch från Acne Studios till en enkel axelbandsväska. Tipset fick jag från en av Acne Studios anställda på butiken i NK, alltid lika trevligt och gå dit. Är ni sugen på att göra en egen så rekommenderar jag det starkt, jag har samlat ihop några länkarpå liknande clutchar under första bilden i det här inlägget, lycka till!

3 thoughts on “DIY – SHOULDER BAG

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *