NEW IN FROM ACNE STUDIOS

IMG_9922IMG_9928
New in from Acne Studios – Shoes HERESweatshirts HERET-shirts HEREScarfs HERECard HEREJeans HERE

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag kollar på mina senaste inköp från Acne Studios. Allt utom ett fåtal plagg köpte jag i Sthlm, resten köpte jag innan jag slutade jobba. Hur som helst så var det verkligen på tiden att jag införskaffade mig en ny och snygg garderob med kvalité. Även fast det sved till ordentligt i plånboken så ser jag det som en investering då jag knappast behöver köpa jeans på flera år nu, haha!

Ps. Om ni vill ha att jag ska länka mer specifikt till ett plagg eller visa upp ett eller flera plagg i ett inlägg, släng bara iväg en kommentar så ordnar jag det!

6 thoughts on “NEW IN FROM ACNE STUDIOS

  1. Haha shit, jag är typ i chock efter att ha sett det här. Vad jobbar du med så att du har råd med sådan shopping? Det där är typ en årslön för mig! Nog för att Acne är svinigt dyrt här i London, men det är ju inte direkt budget i Sverige heller. Sjukt avis iallafall, du kommer ju vara skitsnygg i flera år framöver!

    1. Haha ja du, förutom bloggen så jobbar jobbar som mediaansvarig åt ett företag. Men för att kunna köpa allt på bilden så hade jag sparat lite pengar innan för att kunna köpa allt. Däremot tycker jag inte att Acne är särskilt dyrt om man tänker på kvalitén osv. Jag gynnar hellre ett svenskt företag med lite dyrare kläder, än en budgetkedja där exempelvis produktionen av kläder inte alltid uppfyller alla krav.

      KRAMAR!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *