SPONSRAD VIDEO: HEAD&SHOULDERS

Ingen har väl missat Head & Shoulders reklamkampanj med Sofi Fahrman?! Jag tycker bara att den är så rolig och härlig om ni frågar mig. Den är sådär lagomt lättsam men även lite överdrivet tydlig som gör det lite till en ”ta-fram-skämskudden-situation”, haha!

Hur som helst är Sofi en av mina stora inspirationskällor, främst när det kommer till mode, men i det här fallet även skönhet. Sofi känns hela tiden så himla avslappnad och allt hon gör känns alltid så himla självklart, precis som i videon. Sofi ger mig intrycket av att hon inte har gjort annat än att använda sig av Head & Shoulders produkter. Hon får dessutom produkterna att låta väldigt lyxiga och fräscha, trots att de går och köpa i en helt vanlig matvarubutik, vilket gör Head & Shoulders produkter extremt prisvärda om man tänker på vilket resultat de ger. Jag menar, vem vill inte bli fri från mjäll och irriterad hårbotten!?

Jag är en av dem i alla fall, då jag under många års tid lidit av otroligt torr och irriterad hårbotten. Än idag går jag och kliar mig i håret som en tok, vilket i värsta fall slutar med en hårbotten full i sårskorpor, ajajaj! Så jag antar att jag verkligen måste våga ta tag i problemet och fokusera på att börja använda produkter som vårdar och reparerar mitt hår och min hårbotten. Tror ni det stämmer att tjejer sedan länge har använt sig av produkter från Head & Shoulders i smyg?

Inlägget är sponsrat av Head & Shoulders, men alla ord är skrivna av mig.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *