BALEN

IMG_0734IMG_0821-copyIMG_0777IMG_1343Pictures from prom 10/6-14

Vi fick stående applåderar när vi rullade in i stadsparken, en del fällde till och med en tår eller två, och trots det att solen sken frös jag så mycket att jag skakade.

Jag visste länge hur jag ville åka till balen samt vilken klänning jag ville ha, jag skulle åka häst och vagn iklädd i Ida Sjöstedt. Problemet var bara att klänningen var slutsåld överallt (då den är några säsonger bakåt) och att hitta någon med en häst som är van vid trafik och en vagn till det var verkligen lättare sagt en gjort, men skam den som ger sig. Efter ett flertal telefonsamtal, mycket sökande på nätet och ett x antal mail senare fick vi tag i klänning, häst och vagn.

Balen började med mingel i stadsparken, sedan en fördrink ute på terassen innan det serverades trerätters i matsalen, följt av underhållning och dans.

2 thoughts on “BALEN

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *