VIDEO – BRÅVALLA 2014

[videofyme id=”7749936″ width=”900″ height=”576″]

Video from Bråvalla 2014

Klippte ihop en liten video av de få filmklipp jag lyckades få tag i från helgen. Kvalitén är halvbra då allt är filmat med mobilkamera, men tycker ändå att jag lyckades få fram festivalkänslan. Speciellt i början av videon då vi står och dansar i en stor vattenpöl framför scenen under The Kooks, helt klart bland det bästa under hela helgen. Dock verkade inte resten av publiken tycka det:

The Kooks bjöd förutom en rejäl nostalgitropp även på den lerigaste och stökigaste konserten av alla akter som inte varit åt hårdrocks/metall-hållet. Inte framhetsat av bandet själva, utan lite idioter runtom pölen i mitten framför scenen så hoppades det och knuffades ovanligt mycket för att så soft band. Stora irrationer, men också stor musikalisk njutning av ett säkert och spelsuget The Kooks – rockbladet.se

Haha vad ska man säga, LÅ vet hur man levererar under konserter, eller festivaler rättare sagt, då det har skrivits om oss på några andra sociala medier också efter festivalen. Nästa år gör vi det igen! #spb

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *