TEE SHIRT EARRING

sior-131”TEE SHIRT EARRING” from Dior

Jag har blivit totalt förälskad i dessa örhängen. De har varit fastklistrade på min näthinna exakt hela dagen. Tänk vad fina de skulle vara till studenten, en fin present från mig till mig, jag bara måste ha dem! Den enda nackdelen är däremot att jag är sjukt allergisk, jävligt synd alltså.
Överväger dock och strunta i det och köra på så länge jag klarar av det. Dock känns det kanske lite onödigt att lägga nästan 2000 spänn på något jag inte kommer ha möjlighet att använda så mycket som jag faktiskt vill, så jag kanske får ”nöja” mig med ett par look-a-like från ebay för 13 kronor, sjuk prisskillnad eller hur?

4 thoughts on “TEE SHIRT EARRING

    1. Nu var det så länge sedan jag hade örhängen så jag vet faktiskt inte. Hade dock ett par i guld för några år sedan, men reagerade iaf, dock kan jag även ha reagerat för att jag ej hade haft örhängen på ett bra tag då, men jag får prova och se helt enkelt :)

  1. Då är vi 2!! Eller ja, 3 styckna med min mamma också hon är KÄR i dom med vita pärlor. Vi kollade på dom i NY och dom är lika vackra i verkligheten om inte mer!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *