BOMBER JACKET

IMG_4422000Bomber Jacket from Filippa K

Jag arbetar ständigt med att få ihop den perfekt garderoben. Dock tar det sin lilla tid då plaggen bör vara trendiga, tidlösa, snygga men även bekväma. Ni har säkert hört talas om ”nyckelplagg”, plaggen som sägs vara grunden till en bra och funktionell garderob. Exempel på nyckelplagg kan vara den vita baströjan, svarta stuprörsjeans, den klassiska kostymen och skinnjackan. Personligen så skulle jag inte klara mig utan alla dessa nyckelplagg. Men om det finns ett plagg som jag skulle vilja lägga till på listan är det bomberjackan.

Under mina arton år har jag (trots min unga ålder) hunnit gå igenom en hel del bomberjackor, men favoriten är helt klart min senaste bomberjacka från Filippa K som i SS14 kollektionen finns i tre olika färger: svart,  grön och sand, alla med dragkedjor i en isguldig färg. Självklart blev den sandfärgade jackan utan tvekan min favorit, just för att den går ton i ton med min hud samt hårfärg. Men eftersom att jag har utsett mig själv till shopaholic på heltid har jakten på en till bomberjacka börjat, och siktet står just nu på den gröna bomberjackan från Filippa K. Likandan modell som den jag redan har, fast en annan färg. Däremot är jag en aning tveksam om den verkligen kommer gå ihop lika bra med min hud- och hårfärg då jag tycker att brunetter passar bättre i grönt, men som vanligt är det bara jag som är ute och cyklar, haha!

Ni hittar jackan HÄR i både den gröna färgen samt den sandfärgade.

4 thoughts on “BOMBER JACKET

 1. Hej Ida! Jag hoppas du kan hjälpa mig lite. Jag ska köpa en likadan bomberjacka men velar mellan två storlekar så tänkte höra vilken storlek du har på din, om du har din ”normala” storlek eller om du gått ner en?

  1. Hej Cecilia!
   Absolut kan jag hjälpa dig, mer än gärna :)
   På min bomberjacka har jag strl S som vanligtvis är min ”normala”, men var tveksam om jag skulle ha en M då resåren är väldigt tajt om man hade jackan stängd. Men jag drog slutsatsen att jag väldigt sällan kommer ha jackan stängd och valde därför en S för jag tyckte att M blev för stor i armar och rygg på mig. Men vill man ha en mer ”bylsig” och oversize-känlsa kan man utan tvekan gå upp en storlek.
   Stora kramar!!!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *