TANGLE TEEZER

IMG_5139I flera år har jag varit tjejen som varken kammat eller borstat håret, tro det eller ej. Däremot hade jag mina anledningar då jag upplevde att alla kammar och borstar jag tidigare använt slet onödigt mycket på mitt sköra hår, så jag såg det som en bra sak att inte kamma eller borsta mitt hår. Dock resulterade det i ett väldigt tovigt hår som levde sitt egna liv och det slutade nästan alltid med att jag hade uppsatt hår, varje dag, hela dagen.

Det var inte förrän i februari detta år som jag blev erbjuden att prova borsta håret med en Tanlge Teezer.
En utredningsborste som skonsamt reder ut tovor och annat onödigt trassel i håret utan att skada fjällsiktet. Till en början var jag en aning skeptisk då det såg ut som att den skulle trassla till håret mer än reda ut, men det fick jag verkligen ta tillbaka då jag blev oerhört överraskad över vilket resultat en borste kunde åstadkomma. Mitt hår jublade, jag jublade, borsten var ju ren magi. Jag ställde mig själv frågan flera gånger om hur jag har kunnat lyckats leva utan den så pass länge. Idag går jag nästan inte en meter utan att jag vet att borsten finns i badrumsskåpet eller i väskan.

Borsten finns i flera olika färger samt designer, men jag föll som pladask för den rosa borsten som även går under namnet Pink Fizz, ni hittar den HÄR för endast 119kr (ord. pris 149kr), dessutom är det fri frakt och leverans inom 1-4 dagar.

3 thoughts on “TANGLE TEEZER

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *