VIDEO FROM THAILAND

[videofyme id=”5140465″ width=”900″ height=”576″]Video from Thailand 2013/14

Äntligen blev den klar, som jag har klippt och klistrat ihop denna video, trodde aldrig jag skulle bli klar med tanke på vilken perfektionist jag är, men tillslut fick jag sätta stopp för mig själv. Resultatet blev enligt mig och min familj otroligt bra och det visar verkligen hur större delar av vår semester såg ut, sol, bad, mat och utflykter. Jag blir varm i hela kroppen när jag ser hur fint vi hade det och det känns därför jävligt surt att titta ut genom fönstret och se att allt är täckt av vit och kall snö, men ryktet går att nästa resa till Thailand inte är långt borta, fy vad jag längtar!

Ps. Kvalitén på videon har tyvärr försämrats, hoppas ni tycker om den ändå!

3 thoughts on “VIDEO FROM THAILAND

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *