HOME

IMG_1483Borta bra men hemma bäst, som man brukar säga. Det tar dock emot väldigt mycket att byta ut bikini, sandstrand och sol mot snö, minusgrader och dunjacka. Men jag antar att det fint det också, eller det vet jag att det är. Frågan är bara om jag kommer klara av kommande månader av kyla, det återstår att se.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med familjen. Sex and the City 2 står på schemat, tillsammans med lussebullar (i efterskott) och svenskt godis.

Ps. Vill ni se mer bilder från resan eller få svar på några frågor, tveka inte att kommentera!

2 thoughts on “HOME

  1. Åhh ser helt underbart ut :) lägg gärna upp mer bilder! Jag ska åka till Thailand nu i februari, har du nåt tips på vad vi absolut inte borde missa? :) Vad har du för kamera förresten? Otroligt fina bilder, hade tänkt och köpa mig en ny :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *