FAVORITE?

IMG_9298IMG_9679IMG_0023Vilken är din favorit? / Which one is your favorite?

Hallå där! Dagarna bara susar förbi, snabbare än ögat blinkar.
Det är nästan lite obehagligt tycker jag, som att jag inte riktigt hinner med. Jag hinner liksom inte stanna upp för att se mig omkring och leva i nuet, förstår ni? Fast samtidigt så är det en rätt så härlig känsla, lite äventyrligt på något vis.

Hur som helst så har jag en hel del planer och idéer som kommer dyka upp inom sin tid både när det kommer till blogg, skola och jobb. På tal om jobb så ska jag jobba idag idag på bästa divA, fy vad kul! För ni har väl inte missat att det är skyltsöndag idag (samt första advent)? Kom in i butiken och säg hej, prova kläder, leta julklappar och kolla in vad just vi har gjort med våran butik för att göra det så julfint som möjligt!

 

2 thoughts on “FAVORITE?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *