GLOSS MAGAZINE

GM
Hallå! Ni har väl inte missat att ett nytt och färskt nummer av Gloss Magazine har kommit ut idag. Om inte så hoppas jag att ni har tagit er en titt och spanat in mina två ”artiklar” (varav en av dem hamnade på förstasidan!) plus ett litet modekollage som är med i tidningen.

Det känns verkligen jättekul att jag får använde min kreativa sida genom att få uttrycka mig i skrift och inte bara genom att fota och matcha kläder. Är ni är sugna på att följa med till Gina Tricots huvudkontor i Borås, och/eller till MBFW SS14 i Stockholm, klicka dig in på länken HÄR och bläddra fram till sida 18-19, 28-29 och 36.

Ps. Lämna gärna en kommentar nedan om vad ni tyckte!

7 thoughts on “GLOSS MAGAZINE

  1. Hej! Jag hittade en blogg igår som jag har läst hur mycket som helst sedan dess och eftersom jag följer din blogg och älskar den så tänkte jag tipsa om den till dig!

    Den heter: joys.webblogg.se
    Vad tycker du, jag älskar den i alla fall så kolla den gärna, kram och fortsätt blogga, love it!! :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *