DRÖMMEN – KALLE GRACIAS

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=IB10pDqBGhg’]

Drömmen – Kalle Gracias

Precis som Kalle skrev på sin hemsida, och som han även sjunger i sin senaste singel ”Drömmen”, så känner jag många gånger att min dröm är alldeles för stor för staden jag bor i. Vilket gör att jag flera gånger är oerhört nära på att bara ge upp allt som jag har kämpat för.

Tanken av att bara släppa allt och aldrig återvända känns som en lättnad vi de första millisekunderna. Sedan slår det mig att det är inte värt det, efter all tid och kärlek som jag har lagt ner så är det inte värt det. Därför tänker jag, tack vare den Kalles inspirerande singel, kämpa, kämpa och kämpa, tills jag har tagit mig till toppen och nått mitt mål. Ingen dröm är för stor!

2 thoughts on “DRÖMMEN – KALLE GRACIAS

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *