RECYCLE ME

IMG_3404IMG_3403 IMG_3573 IMG_3512 IMG_3504 IMG_3508 IMG_3567 IMG_3483IMG_3403 copy
Jeans Zara / Shirt Gina Tricot / Jacket Jofama by Kenza / Top Zara / Hat Bikbok / Shoes Zara

Usch! Det märks verkligen att jag inte är helt pigg eftersom att jag har sovit hela helgen. Bortsett från igår då jag for in till stan snabbt för att hämta ut biljetterna till 1D, när jag egentligen borde stannat hemma, men är huvudet dumt får kroppen lida, haha!

Idag har jag fortfarande feber, därför är sängläge som gäller för mig, hur tråkigt jag än tycker att det är så vet jag att det är det bästa för att bli frisk snabbt, vilket jag måste bli. Så om ni har något bra filmtips eller bra tips på serier, släng gärna iväg en kommentar!

18 thoughts on “RECYCLE ME

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *