DETOXSMOOTHIE

IMG_2422 IMG_2426IMG_2415Detoxsmoothie

Goddag kära vänner! Idag är det fredag, äntligen! Dock började denna dag inte så bra för min del då jag vaknade upp med feber. Så det var bara att stanna hemma från skola och praktik helt enkelt. Känns väldigt surt med tanke på att jag hade sett fram emot en till dag på min fantastiska praktikplats divA. Men, men, det är bara att bita i det sura äpplet. Nu har jag i alla fall bäddat ner mig framför tvn med min favoritsmoothie.

Ingredienser:
En näve frysta jordgubbar
2dl soya yoghurt
1/2 banan
1 ägg
2-4 droppar lime

Gör så här:
Mixa alla ingredienser, servera sedan i ett fint glas med några sågrör och/eller färsk frukt/bär (ex. jordgubbar).

2 thoughts on “DETOXSMOOTHIE

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *