ARTILLERIET

IMG_3302IMG_3276 ' IMG_3278 IMG_3279 IMG_3281 IMG_3293 IMG_3287 IMG_3286 IMG_3285 IMG_3284Pictures from Artilleriet, Göteborg

När vi besökte Göteborg i torsdags fick vi ganska mycket tid över till att gå på stan, shoppa och fika. Så jag Julia och Moa passade på att söka upp inredningsbutiken Artilleriet, som även har en hemsida (klicka HÄR för att komma till den). Vilken mysig butik(!!!), det fanns alltifrån ljus, tavlor och fjädrar till dödskallar, fåtöljer och tallrikar.

Om jag säger så här, jag kommer spendera många timmar på Artilleriet då det är dags för mig att skaffa eget boende. Dock verkar det inte vara långt borta då jag till helgen planerar en liten mindre flytt, men mer om det får ni veta då!

5 thoughts on “ARTILLERIET

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *