TVÅ FAVORITER

IMG_0212IMG_0210 IMG_0188 IMG_0189 IMG_0215Två favoriter från Acne och Laura Mercier

Sjalen införskaffade jag mig i slutat av förra veckan då jag hörde att det är en äldre modell från Acne som är nästintill omöjlig att få tag i, men min praktikplats hade lyckats och jag blev kär på en gång. Sjalen är i en beige/benvit färg med ett tryck av en gammaldags karta på.

Min andra favorit hittade jag i mamma badrumsskåp. Ett body butter på tub från Laura Mercier som doftar Almond Coconut Milk, helt gudomligt! Har ni någon favorit/favoriter?

2 thoughts on “TVÅ FAVORITER

    1. Just nu gör jag första delen av min praktik på en butik i Luleå som heter Diva där de sälj märkeskläder i mängder. Tex Filippa K, Acne, J.Lindeberg, Cheap Monday osv. Om några veckor så ska jag byta ställe där jag skall göra min andra och sista del av praktiken hos Monki :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *