ANGELICA BLICK AND I

IMG_9200Angelica Blick and I at MBFW SS14

Om jag säger Angelica Blick, hoppas jag att det ringer en och annan klocka hos er. För mig ringer det i alla fall flera stycken. Angelica är den underbaraste och trevligaste personen jag har träffat. Hon är så himla go och omtänksam. Första gången jag träffade henne var förra året under MBFW. Då var det en dröm som gick i uppfyllelse.

I år tog jag kontakt med henne via mejl där tackade för senast och skrev att jag hoppades att vi skulle ses i år igen, vilket vi gjorde. MEN(!!!) den här gången var det inte jag som gick fram och hälsade, utan det var hon som kom fram till mig och sa hej + gav mig en bamsekram!

Kan ni förstå vilken chock jag hamnade i, eller hur otroligt glad och speciell jag kände mig. Min största idol och inspiration, människan jag ser upp till mest, kom fram till lilla lilla mig. Det är något som inte ens händer i drömmarnas värld, fast för mig blev det verklighet. Angelica, du är underbar!

2 thoughts on “ANGELICA BLICK AND I

  1. Nä men gud vilket fint inlägg. Måste visa det för Angelica om hon inte redan har sett det.
    Men jag håller med dig! Hon är av de bästa människorna jag känner och en av mina absolut bästa vänner! Hon är fin hon :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *