WHITE VIRGIN

IMG_8196 IMG_8214 IMG_8217 IMG_8238 IMG_8224IMG_8204 IMG_8230 Kostym Gina Tricot / T-shirt Gina Tricot / Solglasögon Monki / Smycken Ur&Penn

 

Denna outfit må vara jävligt snygg, men(!!!) ni ska bara veta vad jag har gått igenom idag. Kraftiga svettningar, kramp och blåsor i fötterna och ryggont. För att inte tala om mina byxor som jag har tappat för varje steg jag tagit p.g.a. den för stora midjan. Allt är inte glitter och glamour kära vänner, men vill man vara fin får man lida pin helt enkelt.

 

Med dem orden säger jag godnatt, i morgon väntar en ny dag med nya utmaningar och äventyr!

13 thoughts on “WHITE VIRGIN

 1. Hello Idag,

  I’m Valencia, the community manager of WhatIWear. I checked out your blog, and I think your style is awesome! It should be seen by more people! That’s why I’d like to invite you to WhaIWear.com. With 900.000 page views a month, WhatIWear.com is the leading street style website in Asia. Plus, we’re still growing, so it’s perfect for rising fashionistas to have their chance to SHINE at the spotlight.

  Maybe you can post these pics as your first looks on WhatIWear? I bet our members will be rooting for you as well!

  We cannot wait to see your awesome style.
  Click http://www.whatiwear.com to get started.

  See you soon,
  Valencia
  Community manager

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *