MBFW SS14 DAY 1

IMG_8193 IMG_8194 IMG_8247 IMG_8246 IMG_8271 IMG_8308MBFW SS14 Day 1

 

Första dagen av MBFW SS14 är avklarad, och den har varit mer händelserik än vad jag trodde att den skulle vara. Då syftar jag särskilt på när vi skulle gå in till första visningen, Hunkydory, och min namn fanns tydligen inte med på listan, ursäkta?? En mardrömmen blev sann, förstår ni?!

 

Däremot fanns Julias namn med på listan så hon gick in och tog platser medan jag stod kvar utanför och väntade på att få komma in, vilket jag tillslut(!!!) fick. Dock såg jag inte speciellt mycket av visningen p.g.a. av den överfyllda lokalen, men några glimtar av puderrosa och vita toner hann jag få syn på. Efter visningen träffade vi vackraste Kenza (samt några andra bloggare) som vi utbytte några ord och tog några bilder med.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *