WE WOULD LIKE TO INVITE YOU TO

IMG_7982 IMG_7951

Invitation to MBFW SS14

 

Jag (och Julia) är härmed inbjudna till Mercedez-Benz Fashion Week Summer Spring 14 (MBFWSS14) i Stockholm. Det är en av dem populäraste modevisningarna i hela Europa, och det är med glädje som jag för andra gången under min livstid ska få gå på den.

 

Det är alltså detta som jag har hållit hemligt och försökt dra ut på det så länge jag bara kunnat, men tillslut gick det inte att hålla tyst. Jag ska alltså få gå på Fashion Week, och det är verkligen en stor dröm som går i uppfyllelse (IGEN).

 

På söndag flyger jag och Julia ner till Stockholm för att spendera tre fantastiska dagar i vår fina huvudstad. Visningar som vi har blivit inbjudna till och ska gå på är: Ida Sjöstedt, Menckel, Mimi Plange, The Swedish School of Textiles och Hunkydory. Det ska bli så himla spännande och roligt att få göra detta, så jag hoppas att ni är sugna på att följa med mig och Julia på denna resa via min blogg!

4 thoughts on “WE WOULD LIKE TO INVITE YOU TO

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *