CATCH MY DREAMS

IMG_4096IMG_3756 IMG_4104IMG_4136 IMG_41530

Sneak Peek at my outfit

 

Vad tar tiden vägen?

Det är frågan jag har ställt till mig själv större delen av sommaren eftersom att jag inte haft speciellt mycket tid till att göra andra saker än att jobba. Men jag klagar inte, för jag har så himla fina arbetskamrater som gör jobbet så himla mycket enklare och roligare, vi är som en liten familj som alltid finns där för varandra.

 

Men något som jag alltid har tid till, oavsett vad, är att dagdrömma, och just nu drömmer jag mig bort till varmare breddgrader och planerar för fullt när det kommer till blogggen, men mer än så tänker jag inte berätta just nu, utan jag tänkte låta er suga på den karamellen lite till innan jag avslöjar något mer, spännande va?!

 

 

6 thoughts on “CATCH MY DREAMS

  1. Måste bara säga att din blogg är sjukt grym!! Har följt dig länge nu och du slutar aldrig inspirera. Fortsätt tjejen, du är grym!!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *