STREETSTYLE

IMG_1402IMG_13920

T-shirt Virgin Black // Shorts Okänt // Ryggsäck Etsy // Skor Ebay

Filip Nilsson
Trots sin svartklädda outfit, sticker han ut från mängden när han går längs Luleås gator med sina minst sagt rejäla buffalos som avstånd mellan fötter och jord.

Filip är en före detta gymnast som tyvärr blev tvungen att sluta när han bröt nacken i en volt. Han tycker om piercingar och när det kommer till mat föredrar han sushi. I framtiden drömmer han om att designa kläder, men framför allt skor.

IMG_0927 IMG_0932

Jeansjacka Monki // Topp H&M // Solglasögon Bikbok / Jeans Monki // Skor från England // Väska Monki // Hatt lånad av en kompis

Rinrada Chaisombat
Efter timmar av letande efter just den där outfiten, fick jag syn på Rinrada, tillsammans med sina två kompisar, gå förbi Smedjan i minst sagt helt egen stil.

Rinrada tycker om att sjunga spela gitarr och lyssna på musik, vilket kanske är ganska uppenbart eftersom att hon går Estetiska programmet på gymnasiet. Hon tycker om allt som gör henne lycklig, vilket kan vara allt ifrån familj och vänner till mat. Men förutom det tycker hon att mode är en livsstil som kan beskriva hur en människa är, och jag håller helt klart med henne.

IMG_1342IMG_1300

T-shirt Belle Boy // Jeans Carlings // Keps Belle Boy // Väska Belle Boy

Kevin Mukuri
Han är en ung designer från norr med afrikanska rötter som började designa kläder (och även en del accessoarer) under namnet SwÄÄG, men har nu bestämt sig för att byta ut det mot Belle Boy, som på franska betyder vacker pojke, men som också betyder farsgubbe, vilket var det de kallade papporna för hemma i Afrika.

Även fast mode betyder allt för Kevin så tycker han också om att lyssna på musik samtidigt som han självsäkert rullar fram på sin longboard.

Tanken är att skapa unika kläder i annorlunda material, vilket man tydligt kan se i hans blogg där han även skriver att Belle Boy är början av slutet på hans drömjobb som designer. Även fast Belle Boy inte är sig likt SwÄÄg, så säger Kevin: ”jag ska vara SwÄÄg tills jag dör.”

2 thoughts on “STREETSTYLE

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *