DETALJER

IMG_1244IMG_1180

Skor från ECCO Mind med snörningen The Braided

När det kommer till detaljer är skon en detalj som jag under de senaste åren inte tänkt så mycket på. Det är först idag som jag har insett vilken stor effekt och påverkan skor kan ha när det kommer till mode och kläder. T ex skor är däremot inget man tittar på vid första ögonkastet när man går förbi någon på stan. Därför gjorde jag ett litet test med mig själv där jag skulle kolla in skorna på varje person jag passerade. Alltså nerifrån och upp istället för den vanliga klassiska blicken uppifrån och ner, som en omvänd ”bitchblick”, fast utan den där bitchiga blicken.

När jag började med att kolla på skorna fick jag ett helt annat intryck av personen, än vad jag hade fått om jag börjat med att kolla in kläderna. När jag såg skorna försökte jag sätta mig in i hur gamla skorna var, vilka städer och länder det hade besökt, samt försöka lista ut om de var sköna att gå i eller om personen hade valt skorna bara för ett de såg bra ut.

I filmen EGO säger Sebastian att en klocka säger ganska mycket om en person, jag skulle vilja säga samma sak när det kommer till skor. Man brukar säga att du ska inte döma personer förrän du har gått en mil i deras skor.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *