THE NORTH HARBOUR

IMG_0549 IMG_0603 IMG_0548 IMG_0566 IMG_0581 IMG_0621 IMG_0605 IMG_0539

Tröja Gina Tricot / Byxkjol Sheinside / Väska Pieces / Skor Din Sko / Solglasögon H&M / Klocka Regal / Ringar Ur&Penn / Armband Design by Angelica Blick

Som jag skrev igår så var det ju mening att detta inlägg skulle dyka upp senare mot kvällen/eftermiddagen, men eftersom att jobbet drog ut på tiden och även tog slut på mina krafter så insåg jag att det skulle inte vara värt att sitta uppe till tidig morgon för att blir klar.

Därför klev jag upp lite extra tidigt idag för att hinna ladda upp detta blogginnlägg, samt några till, innan jag ska in till stan för lite bloggarbeten. En sneak peek på ett av bloggarbetena dyker upp om ett litet tag.

2 thoughts on “THE NORTH HARBOUR

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *