VISUELL BRILJANS

img_7604_51263084e087c33c38509816

1. En av mina absoluta favoritbilder som togs en vinterdag i norrlands kalla skogar.

IMG_40792. Att matcha och blanda färg, mönster och olika stilar har alltid varit ett stort intresse för mig, lika stort som mitt intresse för fotografering.

IMG_4842 3. Mina bästa accessoar är mina silverringar som klär mina nakna fingrar dagligen.

Att välja ut tre av mina bästa bilder, bland mina ca. 30 000 bilder har varit bland det svårast jag gjort, men också det roligaste. Under tiden som jag valde ut dessa tre bilder fick jag resa tillbaka i tiden och återuppleva allt fantastiskt jag varit med om. Men det bästa av allt var att jag insåg hur bra jag faktiskt är på att fotografera. Jag är så bra på det jag gör, eftersom att jag brinner för det. Och det är just den där kämpaglöden som gör att jag har kommit så långt idag och som kommer fortsätta ta mig ännu längre.

Alla dessa bilder går ju egentligen under kategorin mode, dock skulle jag säga att de kan placeras i alla tre kategorier: mode, skönhet och lifestyle. Varför då? tänker ni. Jo, för grunden i varje bild är förstås mode, men eftersom att varje bild är så fin så utvecklas det till skönhet, och eftersom att mode är större delen min vardag och hela mitt liv så blir det min livsstil. Så egentligen passar alla tre bilder in i kategorierna mode, skönhet och lifestyle.

2 thoughts on “VISUELL BRILJANS

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *