GONE WITH THE WIND

Skjorta JC / Byxor Monki / T-shirt Gina Tricot / Skor Roots / Mössa Bikbok / Klocka Ur&Penn

 Under denna ”fotografering” var det endast tre minusgrader, men det blåste nå jävulskt, så både jag och mamma höll på att frysa ihjäl efter bara ett fåtal minuter. Som tur var lyckades vi få ihop några bilder (trots vinden) innan mörket kom och täckte hela staden. Efter vår lilla ”fotografering” knallade vi ner mot stan i rask takt för att snabbt komma in i värmen. Vi började med Åhléns och avslutade med Ohlssons tyger. Med oss hem fick vi allt ifrån riktiga fynd till extremt saftiga priser.
Resten av kvällen ska jag påbörja ett (två) syprojekt här hemma. Tygerna är svarta och vita, transparenta och trikå. Om allt går vägen så kommer det här nog bli jätte bra! Jag ska även försöka fota steg för steg samt resultatet så att ni kan ta del av det och inspireras. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *