DIMMA 2.0

Klänning Monki / Mössa Bikbok / Kängor Ten Points / Klocka Ur&Penn

Jag har varit sjuk i en vecka nu. Känner att jag gärna vill bli frisk nu så att jag kan komma igång med träningen igen, samt orka göra mer saker under dagarna. För det mesta känner jag mig bara trött och febrig, men jag antar att det är så när man är i skolan för närvaron istället för att ligga hemma och vila upp sig. Sådan är jag i alla fall, men sakta men säkert försöker jag ta mig tillbaka till mina ”normala” vardagsrutiner.

I övrigt så har vårt internet i hemmet slutat samarbeta, vilket inte gör någonting speciellt bättre. Så det är på håret att detta inlägg kommer hinna publiceras innan internet tar en paus och ger upp som jag brukar göra ibland, fast jag kommer alltid tillbaka på något sätt. Jag gör hur som helst mitt bästa för att komma tillbaka med uppdateringen igen.
Just det, en annan sak som jag bara måste dela med mig av, igår var jag  på bio tillsammans med min fina pojkvän, mamma, lillasyster, Alicia och Ida-Maria och såg The Twilight Saga Breaking Dawn Part 2. Finner knappt ord för hur fin och bra filmen var (är). Gråter bara av tanken, älskar den mer än någon annan film, och då har jag aldrig varit direkt besatt av Twilight filmerna, inte som min mamma i alla fall (hon är besatt). Så till er som inte har sett den eller inte tänkt se den, GÖR DET NU!!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *