FINALLY

Jeans Gina Tricot / Tröja Gina Tricot / Halsband Bikbok / Klocka Ur&Penn

Bättre outfitbilder än detta får ni tyvärr inte kära vänner! Ber om ursäkt för det, men läget är så att vi börjar gå mot mörkare tider och jag börjar tidigt och slutar sent. Vilket innebär att jag knappt har något tid i dagsljuset att fota i, men jag gör mitt bästa! Ska försöka ladda upp lite i helgen, men tills vidare hoppas jag att detta duger!
Om lite mindre än två timmar kommer min älskling äntligen hem. Vi har varit ifrån varandra i tolv dagar nu och det är hittils det jobbigaste vi har gått igenom. Så ni kanske förstår att jag är överlycklig just nu. Det ska bli så himla skönt att får krama om honom och känna hans närhet. Man skulle kunna säga att vi har lekt ”se men inte röra leken”. Vi har fått se och höra varandra varje dag, men vi har inte kunnat röra i  varandra. Men jag är glad för det ändå och tackar Skype för det. Puss på er!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *