ARMY GREEN

Väst Gina Tricot / T-shirt Gina Tricot / Jeans Dr. Denim / Skor Din Sko / Klocka Ur&Penn

I måndags fick jag för mig att gå en mils lång promenad. Det slutade med att jag var ute i två timmar och trettiosju minuter, samt gick 16.38km. Inte illla om jag får säga det själv. Har dock väldigt ont i hela kroppen nu, men jag får skylla mig själv helt enkelt. Samtidigt som jag lyssnar på James Blunt (älskar hans mjuka röst och djupa texter, så himla fint) så har jag en huvudvärk som heter duga. Resten av kvällen kommer jag att spendera i sängen.

I morgon har vi endast orientering på schemat. Kan inte direkt påstå att jag är något större proffs när det kommer till det, men ändå har jag skrivit upp mig på tid, vad håller jag på med? Förhoppningsvis går det nog bra, och om inte så går jag bara hem (bor i skogen där vi ska orientera) och äter bullar som jag har planerat sedan länge.
Förövrigt så är jag riktigt jävla sugen på att klippa axelkort hår, eller åtminstone till nyckelbenen. Samt ljusa upp det lite mer. Om jag suttit i frisörstolen nu hade jag inte tvekat för en millisekund. Jag hade gjort det, bara sådär. Önskar att jag var lite mer spontan och inte lika feg.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *