FOREST

 Jacka Jofama by Kenza / Topp Weekday / Jeans Dr. Denim / Bälte Lindex / Halduk Gina Tricot
Jag har haft fullt upp fast jag har ändå haft tid till annat. Jag har (äntligen) packat upp resväskan från Sthlm, färgat håret (kan fortfarande inte bestämma mig om jag är nöjd eller inte), pussat på min pojkvän, varit otroligt förkyld, lekt med maten i skolan, funderat på att sluta blogga, ritat en egyptisk kvinna, ätit digestive i mängder, varit på modevisning, gråtit, skrattat, ätit bullar, varit förbannad, arg och jävligt irriterad, ätit gofrukost med mina fina flickor, pratat och planerat om en hemlig sak, funderat på att klippa håret, gått omkring med ett kokt ägg i väskan, gjort rosor av fina vita sidenband och lyssnat till fint gitarrspelande.
Nu ska jag titta på I rymden finns inga känslor för tredje gången idag, fast den här gången utan min älskling. Sen ska jag rensa min bloglovin på 613 inlägg och göra ett försök och rensa garderoben. Jag har alldeles för mycket kläder som aldrig kommer till använding, är det någon som är intresserad av en bloppis eller liknande?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *