IN LOVE WITHT THE FEELING

Det blir ett bildlöst inlägg, det händer inte ofta. Men istället är det fyllt med känslor, bra känslor. Jag vill bara skrika, skrika rakt ut, skrika så mycket tills rösten skär sig, tills jag knappt får luft, tills jag spricker. Ungefär så lycklig känner jag mig just nu, och kanske lite till. Känslan är underbar. Vanligtsvis skulle jag varit rädd för att berätta om min lycka för andra. Rädd för att saker och ting ska ändras till det sämre, eftersom att det har gjort det förr. Men jag vågar ta risken. Jag vågar falla utan att veta ifall någon kommer vara där och fånga mig. För jag vet att, om jag faller utan att någon tar emot mig, så kommer jag att resa mig igen. Det kan ta tid, men jag vet att jag kommer lyckas, jag har gjort det förr och kommer säkert att göra det flera gånger igen. Men just nu vill jag inte falla. Jag vill vara med dig och ingen annan.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *