BEIGE & BLACK

Tröja Gina Tricot / Shorts Bikbok / Skor Roots / Väska Scorett / Klocka Ur&Penn / Ringar H&M
Godmorgon! Jag antar att dem flesta av er ligger och sover just nu. Själv var jag uppe med tuppen i morse, det var en aning jobbigt att ta sig ur sängen så pass tidigt på morgonen när jag har lagt mig tidigast fyra i snart två veckor. Men jag kämpar på och krigar mig vidare till jobbet om en liten stund.
Annars så mår jag för jävla bra, och jag hoppas att ni mår lika bra som mig och är extremt lyckliga så att ni bara vill skirka tills ni spricker. Om inte så ska ni se att den dagen kommer, ha lite tålamod bara så löser sig allting. Saker och ting händer av en anledning, det gäller bara att försöka lista ut var/när/varför det händer.
Ps. Tusen tack Alicia för att du ställde upp som fotograf till dessa bilder! ❤

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *