RED JACKET & BLACK JEANS
Jacka
Jofama by Kenza / T-shirt T-shirt Store / Jeans Cheap Monday / Skor Roots / Mössa Bikbok / Ringar SNÖ & Glitter

Från nationella prov till kändis besök av Alex Schulman, tårar, lycka, irritation på hög nivå, och några lösningar senare så har denna vecka redan varit väldigt händelserik, och mer blir det! Jag vet inte om jag tycker att det är bra eller dåligt. Till en början så har veckan varit förjävligt på ren svenska. Det var som att hela världen vändes upp och ner. Men efter att vi i min lilla, lilla klass slog ihop våra kloka hjärnor kom vi fram till både beslut och lösningar som ledde till något riktigt bra!

I morgon är det ytterliga ett nationellt prov som gäller, jag känner väll att jag helst skulle vilja slippa, men måste man så måste man. Det kommer kännas väldigt skönt när det är gjort. Så jag får tänka så istället. För nu ska jag planera morgondagens outfit, jag ska nämligen på en modevisning där min syster kommer agera modell och jag som assistent och fotograf. Bilder kommer självklart att dyka upp här på bloggen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *